Auto importeren

Auto importeren uit Duitsland

Denkt u na over een auto importeren uit Duitsland? Wheels Importservice kan u geheel of gedeeltelijk ondersteunen bij de juiste aankoop en een vlot lopend importtraject.

Persoonlijke aanpak zorgt voor de juiste aankoop

Wheels Importservice staat voor een persoonlijke aanpak en gaat met u mee naar Duitsland om diverse auto’s te bekijken, proefritten te maken, te onderhandelen en de auto naar Nederland te halen.

Zakelijk of privé een auto importeren uit Duitsland

Een auto importeren uit Duitsland is zowel zakelijk als privé aantrekkelijk. Wheels  Importservice werkt voor (MKB) bedrijven, ZZP’ers die zakelijk rijden en particulieren. Een auto importeren uit Duitsland levert zowel zakelijk als privé een kostenbesparing op tot wel 25%.

Geen snelle autoverkoper, maar een onafhankelijke aankoopbegeleider

Ik hoor u denken: alles goed en wel, maar ik heb geen behoefte aan een snelle verkoper die vooral geïnteresseerd is in wat de auto’s hem zelf opleveren. Terecht. Daarom kiest Wheels Importservice voor de positie van onafhankelijke aankoopbegeleider.

“Wheels vraagt geen percentage van de aankoopprijs, maar werkt met vaste tarieven voor haar diensten, die vooraf helder zijn. Zo is een auto importeren uit Duitsland voor iedereen betaalbaar en aantrekkelijk ”.

Profiteer van lage zakelijke bijtellingstarieven

Koopt u als ondernemer een auto in Duitsland met een gunstig bijtellingstarief, dan profiteert u ook in Nederland van dit lage bijtellingstarief! Het gunstige bijtellingstarief is geldig in Nederland tot 5 jaar na de eerste registratiedatum in Duitsland.

Risico’s van rijden met een tijdelijk Duits kenteken

Een gekochte auto is eenvoudig naar Nederland te rijden. De ervaring leert echter wel dat het rijden in Nederland met een tijdelijk Duits kenteken risico’s kent. Wettelijk is het verboden. De boetes in de praktijk kunnen behoorlijk oplopen. Wheels Importservice beschikt over eigen transportmogelijkheden, zodat u niet met een tijdelijk Duits kenteken in Nederland hoeft te rijden.

Auto importeren uit Duitsland met Wheels Importservice

 • Begeleiding bij proefritten en onderhandelingen
 • Regelt het transport naar Nederland
 • Zorgt dat u niet te veel BPM betaalt
 • Alles geregeld bij RDW, douane en belastingdienst
 • Auto wordt afgeleverd bij u voor de deur

Een auto importeren uit Duitsland kan op verschillende manieren. Kijk hier welk importpakket het beste bij u past.

GA NAAR PAKKETTEN

Voordelen auto importeren Duitsland

 • Kostenbesparing oplopend tot 25%
 • Veel ruimer aanbod occasions
 • Auto’s zijn luxer en completer uitgevoerd
 • Aanzienlijk BPM voordeel
 • Aantrekkelijke kilometerstanden
 • Na een snelle berekening wist ik dat ik beter kon importeren, maar ik zag er een beetje tegenop. Erik heeft mij voorgelicht en vervolgens is hij aan de slag gegaan. 2 weken later stond mijn nieuwe BMW op de oprit!Roel van Zuidewijn
 • Een dag op stap met Erik is een feestje, zoveel verstand van zaken en perfect reisgezelschap!Jan de Jonge
Back to top